Spray Tan - naravna porjavitev telesa

V poletnih dneh želimo vsem pokazati svoje lepo zagorelo telo. Dokazano je, da je tako imenovano ekstrizično oz. »zunanje« staranje največji krivec za postarano kožo nasploh. Če želite biti zagoreli raje izberite varno zagorelost s sistemom za samoporjavitev, brez obiska v solariju ali pretiranega nastavljanja sončnim žarkom. V Simfoniji uporabljamo preizkušen Australian Gold Spraytans, ki slovi kot najboljša in najbolj naravna zagorela barva na trgu. Prednost te tehnologije je v takojšnji porjavitvi z naravnim tenom. S sprejanjem ne boste dosegli samo naravne zagorelosti ampak bo vaša koža tudi nahranjena in navlažena. Torej..zakaj ne bi letos šli na morje že z zagorelo poltjo, brez da bi se "pražili na soncu"?  Pozabite sončenje. Obstaja boljši način za karamelno zagorelo polt.

AUSTRALIAN GOLD SPRAYTANS

Australian gold samoporjavitveni sistem je varen in ne pušča neželjenih madežev. Inovatvni mehanizem aplikatorja je zasnovan tako, da natančno razprši porjavitveni losjon na vsak del vašega telesa za popolnoma enakomerno. Raje se poslovite od samoporjavitvenih losjonov, ki se neenakomerno nanašajo in puščajo temne madeže in nenaravno rumenkasto barvo.

PRIDOBIVANJE BARVE POSTAJA LEPOTNI POSTOPEK

Samoporjavitveni sistem je kombiniran postopek nege kože in pridobivanja barve.  AUSTRALIAN GOLD SAMOPORJAVITEVNI LOSJON (samoporjavitvena tekočina) uporablja 70% naravnih sestavin, ki imajo prednost predvsem v hitrem sušenju in vlaženju kože. Ima tudi zelo visoko koncentracijo aloe vere z izjemnimi vlažilnimi lastnostmi in je obogaten z antioksidacijskimi vitamini A, E in C, ki kožo zmehčajo in zgladijo.Dodatno, prisotnost mahakanija, liposomnega samoporjavitvenega koncentrata izvlečenega iz Eclipta Alba zelišč. Ta koncentrat da vaši polti zelo naraven videz, brez neprijetnih rumenkastih tonov. Losjonova prijetna sadna aroma vašo kožo dodatno sveže in prijetno odišavi.

100% NARAVNO DELOVANJE

Samoporjavitvena raztopina je sestavljena iz DHA (Dihydroxy Acetone), sladkor, ki se veže na keratin, beljakovino, ki se nahaja v epidermisu in povzroča nastanek rjavkastih substanc, ki koži dajo porjavel videz. Študije o kožnem pH-ju, ki so jih opravili v laboratorijih Australian Golda so omogočile nastanek losjona, ki konstantno proizvaja, zlato-rjave obarvane tone, oskrbuje kožo z ustrezno količino vlage, tako da se barva ohrani kolikor dolgo je mogoče.

 • zagotovljena globoka zlato-rjava barva, enakomerno porazdeljena.
 • ne kaplja, ne pušča madežev, odtisov ali prog na telesu
 • hitro se vpije v kožo, globoko prodiranje
 • brez alkohola
 • se ne lepi, ohranja kožo mehko in gladko
 • vsebuje 70% naravnih sestavin
 • popolno za poudarek mišic in majhnih površin
 • vsebuje veliko aloe vere z zelo visokimi vlažilnimi lastnostmi
 • obogaten z anti-oksidantskimi vitamini A, E in C.
 • Edini lasersko vodeni aplikator na svetu omogoča nanos izdelka z neprimerljivo natančnostjo, ki zagotovi gladko, enakomerno in popolno barvo.

 

NASVETI PRED IN PO TRETMAJU

Laserski samoporjavitveni sistem uporablja patentiran lasersko voden sistem za nanos enakomerne porjavitve po celem telesu. Da bo teniranje čimbolj učinkovito vam priporočamo:

 • da se brijete vsaj tri dni pred teniranjem in naredite piling (pri samoporjavitvi se obarva le povrhnjica, če je le ta zadebeljena, se lahko začne neenakomerno spirati, v tem primeru ste lahko listasti)
 • da se pred teniranjem stuširate
 • da pred teniranjem ne nanašate ličil, krem, deodorantov
 • da pred teniranjem ne nanašate ličil, krem, deodorantov
 • na dan teniranja oblečete ohlapna in temna oblačila
 • da se po teniranju ne tuširate 8 ur (pri prvem tuširanju bo tekla rjava barva.)
 • da se prvič po teniranju stuširate samo z vodo ( brez drgnjenja,  vodo rahlo popivnajte z brisačo)
 • da vsak dan po tuširanju navlažite kožo
 • na dan teniranja oblečete ohlapna in temna oblačila (če barva kljub temu pride na tkanino, operite na 30°, barva bi se morala povsem izprati iz oblačil)

  Zato poskrbite da ne mine več kot 5-8 dni med tretmaji in navadite se da naslednjo sejo rezervirate ko ste že tam. Tako boste ostali intenzivni in glamurozni. Zapomnite si: zdrava in dobro navlažena koža ni samo lepša, temveč tudi dalj časa ohrani barvo.

NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA

Popolna pridobitev barve nastane šele po 5-ih urah

 1. KOLIKOKRAT JE POTREBNO TENIRANJE ZA LEPO ZAGORELO POLT?
  Lepo naravno, zagorelo polt boste dobili že po prvem tretmaju.
 2. KOLIKO ČASA JE BARVA OBSTOJNA?
  Barva bo držala 7-10 dni, odvisno od tipa kože, stanja kože in pogostosti umivanja. Pred naslednjim obiskom teniranja se mora obstoječa barva popolnoma sprat
 3. NOSEČA SEM, ALI JE ZAME STRUPENO IN ŠKODLJIVO?
  Glavna učinkovina, zaradi katere pravzaprav porjavimo, je DHA, ki se pridobiva iz trsnega sladkorja, ki je popolnoma varen za nosečnice.
  Tekočina za teniranje je povsem varna za uporabo. Glavna učinkovina, zaradi katere pravzaprav porjavimo, je DHA, ki se pridobiva iz trsnega sladkorja.
 4. ALI BO BARVA RAZVILA NEPRIJETEN VONJ, KOT PRI VEČINI SAMOPORJAVITVENIH SREDSTEV?
  Rahel vonj se razvije, vendar vendar je daleč od neprijetnega. Vonj je odvisen tudi od kože – klasičen primer je parfum. Isti parfum na nekom diši, na drugem smrdi.
 5. KOLIKO ČASA TRAJA POSTOPEK?
  Postopek traja cca. 30 minut. Lahko pridete v kopalkah ali pa pri nas dobite hlačke za enkratno uporabo. Barva se suši nekje 5-8 ur, tako da je lahko prisoten lepljiv občutek na telesu, kar je normalno.
 6. KAKO SE BARVA OBNAŠA NA SONCU, KAJ ČE GREM PO POSTOPKU NASLEDNJI DAN NA MORJE?
  Pridobljena barva ne zagotavlja zaščite pred soncem, tako da je zaščitni faktor na morju obvezen!