Ličenje

Ličenje obstaja odkar pomnimo. Nekoč se mu sicer ni reklo ličenje oziroma makeup, a potreba in želja po dekoraciji obraza oziroma telesa izvira že od pamtiveka. Ličenje je umetnost poudarjanja oblike obraza in njegove individualnosti. Modne smernice so sicer vedno vodilo vendar se mojster ličenja odloči kako bo poslikal platno-obraz. Lepo in skladno naličen obraz je okras vsake urejene sodobne ženske.

Dnevni make-up

Začetek dneva si lahko polepšamo tudi s popolnim make up-om. Slednji nas naredi bolj samozavestne in sproščene, spreminjamo pa ga lahko iz dneva v dan. Za dnevni make up seveda ni potrebno, da uporabljamo samo nežne, pastelne barve. Make up je lahko bolj izrazit, energičen in intenziven, pomembno je le, da ga znamo »nositi« in da se sklada z našo celostno podobo, torej z obleko in tudi s pričesko. Izbrati moramo pravo tekočo podlago, ki ustvari popolno podlago in naraven izgled polti. Pri samem ličenjem oči se lahko poigramo z vso paleto barv in pri tem uporabimo različne tehnike. Lahko se odločite za bolj izrazito naličene oči ali pa za močnejšo barvo šminke. Pri ličenju moramo poudariti tisto, kar nam je na sebi res všeč in prikriti tiste male nepravilnosti, ki nam povzročajo preglavice. Za popoln make up lahko dodamo še rdečilo za lica v marelični ali roza barvi. Seveda ne smemo pozabiti na naše obrvi, ki imajo pomembno vlogo pri končnem videzu. Obrvi so namreč okvir obraza. Če so napačno oblikovane nam lahko pokvarijo ves izgled, ki smo ga ustvarile z make up-om. Urejene in oblikovane obrvi pa nam odprejo oko in naš pogled je bolj jasen in še bolj zapeljiv. Pred ličenjem vam z veseljem oblikujem tudi vaše obrvi.

Poročno ličenje

Osnovno vodilo poročnega ličenja je, da z vrhunskimi ličili dosežem najboljšo kvaliteto storitve in hkrati zadovoljstvo in dobro počutje stranke. Celoten koncept ličenja strmi k temu, da je obstojnost ličil prilagojena vsem vremenskim razmeram in čustvenim dogodkom, ki spremljajo nevesto na njen dan, hkrati pa delujejo sveže in lahkotno. Lokacijo ličenja prepuščam vaši odločitvi, na izbiro pa je kozmetični salon Simfonija, okrilje vašega doma ali druge lokacije, kjer bo potekalo poročno slavje.

Zakaj predporočno ličenje?

Resnici na ljubo! Na poročni dan privrejo na plano vsa čustva, ki mesece prej tlijo v nas. Ampak tokrat gre zares. Sama se spomnim poročnega dne, ko se je v glavi rojilo tisoč misli in gora občutkov, ki so prevevali dušo in telo. Kljub temu, da je na dan »D« skoraj že vse popredalčkano in urejeno, je še vedno »v zraku« ali bo vse potekalo tako, kot smo si naš dan zamislile.

View the embedded image gallery online at:
http://simfonija.si/index.php/storitve/licenje#sigFreeId1acc4dcfc8

Predporočno ličenje je v osnovi enako poročnemu, le da brez zunanjih vplivov (omejitev časa, stres, emocije..) skupaj skeiramo najboljši poročni make up in izberemo top produkte, prilagojene vašemu tipu kože. Predporočno ličenje je namenjeno predvsem osebam, ki se nikoli ali zelo redko ličijo oz. osebam z občutljivo kožo, ki zaradi nanosa različnih produktov lahko dobijo nezaželjene reakcije. Zelo veliko noto ima tudi pri tistih, ki natančno veste kaj bi imele vendar težko opišete ali pa ste perfekcioniste in točno veste kaj želite. Eden izmed najpomembnejših faktorjev pa je tudi stik in odnos z izbranim vizažistom, saj bo le ta, na ta veliki dan z vami, njegovo delo pa zapisano v zgodovino vašega poročnega albuma.

Namen ličenja ni, da vas spremenim ali naredim neprepoznavne, ampak je v tem da izrazim in poudarim vaš jaz ter da z make up-om dodamo piko na i celotnemu videzu. Ker imamo ljudje različne okuse in estetiko doživljamo na različne načine vam predlagam da si vzamete čas pri izbiri vizažista in izberete tistega, ki bo dejansko s svojo kreacijo dodal »češnjo na tortico« na vaš dan.