Refit

Refit je najnovejše na področju tehnologije radiofrekvence.

ODLOČILI SMO SE ZA VRHUNSKI APARAT REFIT…ZAKAJ?

Refit je najnovejše na področju tehnologije radiofrekvence. Aparat Refit deluje v sinergiji multipolarne radiofrekvence, vakumske masaže in LED svetlobe, ki v popolnosti doseže kontrakcijo in tvorbo kolagena. S samim tretmajem dosežemo lifting obraza ter zmanjšanje gubic, brazgotin kar daje vidno pomlajen in zdrav videz kože. Na telesu dosega zavidljive rezultate pri učvrščevanju kože, izboljšanje stanja celulita in strij.

Od začetka novega tisočletja, ko so predstavili RF tehnologijo, se ta ponaša z izjemnimi rezultati, ki niso niti boleči, niti ne zahtevajo časa za okrevanje in jih je moč izvesti takrat, ko to ustreza vam.

KAJ JE RADIOFREKVENCA?

Je neinvazivna terapija, ki s prijetnim segrevanjem globljih plasti kože spodbudi proizvodnjo kolagena, izboljša cirkulacijo krvi ter limfnega obtoka. Mehanizem delovanja ciljnega segrevanja tkiva v usnjici in podkožju privede do krčenja kolagenskih vlaken in hkrati stimulira fibroblaste, da začnejo proizvajat nova kolagenska vlakna. Radiofrekvenčna terapija je odlična alternativa kirurškim posegom, le da se za razliko od le teh, koža samodejno regenerira in pomladi.

KOMU JE NAMENJENA RADIOFREKVENČNA TERAPIJA?

Radiofrekvenčna terapija se uporablja kot:

POMLADITVENA ANTI-AGE NEGA, na področju obraza, dekolteja in vratu:

  • odprava brazgotin,
  • odprava gub,
  • odprava upadlega tonusa. 

 

Refit tretma (obrazna multipolarna radiofrekvenca) je najnaprednejša klinično dokazana rešitev za pomladitev obraza. Ta tretma zmanjša gubice in brazgotine ter povrne čvrstost in gladkost kože.

Energija z radiofrekvenco segreva kožo v globini in povzroči, da se kolagena vlakna strdijo, kar ima za posledico takojšen razteg kože, ki dobi tudi bolj gladko in čvrstejšo teksturo. Vzporedno s tem toplota povzroči, da celice fibroblasta proizvajajo novi kolagen. Mehanizem delovanja ciljnega segrevanja tkiva v usnjici in podkožju privede do krčenja kolagenskih vlaken in hkrati stimulira fibroblaste, da začnejo proizvajat nova kolagenska vlakna.

 

UČVRTITVENA NEGA, na področju rok, trebuha in nog:

  • odprava strij,
  • oblikovanje in učvrščevanje telesa,
  • odprava maščobnih oblog in celulita,… 

 

Terapija REFIT ni omejena le na izgorevanje maščob ampak tudi na znatno zmanjšanje celulita in izboljšanje stanja strij. Stimulira naravne mehanizme telesa v boju proti trdovratnemu celulitu, obnavlja tonus kože kar se kaže v povečani čvrstosti in povrnjeni elastičnosti kože. Refit vključuje ve tri mehanizme (multipolarno radiofrekvenco, vakum, led svetlobo) s čimer doseže povečanje limfne cirkulacije, ki se kaže z zmanjšanjem zadrževanja vode v telesu.

Multi-polarna RF energija dovaja toplotno energijo v dermis in podkožje, spodbuja k hitrejšemu metabolizmu kože, okrepitvi kolagenskih verig in izboljšanju elastičnosti kože.

Vakumska masaža poveča prekrvavitev, zmanjšuje vezivne kontakte med skupkih maščobnih celic in zaradi tega preoblikuje telo. Dodatno pa pomaga pri učinkovitejši penetraciji RF energije v globje plasti kože.

LED na posebej izbrani valovni dolžini 640nm in 460 nm poveča prekrvavitev in izboljša tonus kože.

KDAJ BOJO VIDNI PRVI REZULTATI?

Spremembe boste opazili že takoj po samemu postopku. Za samo realizacijo celotnega tretmaja, pa je potrebno počakati na formiranje oz. sintezo novega kolagena, tako da je končni učinek te metode viden v roku 2-6 mesecev.

KAKO DOLGO TRAJA POSTOPEK?

Predvideno trajanje postopka je med 20 in 30 minut, variira pa glede na plan, ki ste si ga zastavili s strokovno usposobljenim osebjem. Glede na stanje kože se ponavljanje in količina tretmajev prilagodi posameznikovim potrebam .

KDAJ RADIOFREKVENCO ODSVETUJEMO? 

Radiofrekvenca se ne izvaja v času nosečnosti. Tretmajev ne izvajamo na osebah z diabetesom, s srčnimi boleznimi, epilepsijo, malignimi tumorji, z električnimi aparaturami (pacienti s srčnimi spodbujevalci), s slušnimi aparati. Tretmaja ne izvajamo na osebah, ki imajo kakršnekoli kovinske materiale v telesu (v kosteh, zobeh) in na osebah, ki imajo motnje senzitivnosti. Tretmajev ne izvajamo na opečeni koži oziroma koži, ki je bila preveč izpostavljena soncu. Zaradi možne prevelike občutljivosti tretmajev z radiofrekvenco ne priporočamo v dneh med menstruacijskem ciklusu.

CENIK